Termeni si conditii

www.Esaimob.ro,este un website on line de  prezentare si informatii si este protejat de legea dreptului de autor.
Utilizarea acestui website,presupune acceptul din partea dvs.a conditiilor si termenilor de utilizare,care devin si obligatii legale.
Prin utilizarea materialelor de orice forma de pe acest site in scop comercial,se intelege utilizarea materialelor in scopul obtinerii de venituri prin metode directe sau indirecte.
Daca din diverse motive nu acceptati termenii si conditiile acestui site,sunteti rugati sa parasiti acest site
Este interzisa copierea,reproducerea materialelor publicate pe acest website de catre terte persoane,fara acordul Esaimob.
Esaimob poate revizui oricand actualizarea paginilor acestui site care este proprietatea ESA IMOBILIARE. Site-ul www.esaimob.ro,este un website de prezentare si publicitate prin internet a proprietatilor furnizate pe principiul “asa cum sunt”.Orice informatie referitoare la proprietatile prezentate pe acest website,sunt responsabilitatea vanzatorului,care pune la dispozitia Esa Imobiliare,informatiile cu caracter personal.
Esa Imobiliare,poate utiliza,transforma si publica fara limita, toate informatiile puse la dispozitie de catre proprietari,asa cum crede de cuvinta ca este necesar pentru a creea o baza logistica solida in scopul finalizarii proiectului(lor) de vanzare/cumparare/inchiriere,pentru clientii sai.
Esa Imobiliare poate bloca sau suspenda accesul tertelor persoane la continutul website-lui,daca se foloseste un limbaj neadecvat, injurios,vulgar,instigator.
Esa Imobiliare respecta viata dvs privata ,motiv pentru care face cunoscut clientilor,vizitatorilor acestui site ca in spatiile in care nu sunt prezentate imagini pentru ofertele existente,motivul este interzicerea accesului spre publicare de imagini private pe website-uri publice si va face cunoscut faptul ca oferta/informatia scade din potentialul de prezentare pe care noi il propunem.

Datele cu caracter personal pe care le furnizati,sunt confidentiale,pana in momentul in care divulgarea acestora este imperios necesara pentru bunul mers al tranzactiei(vanzare/inchiriere/cumparare).Pentru inceput,vor fi furnizate doar informatii cu detalii de ansamblu.

Politica de confidentialitate a acestui website se supune legislatiei romane in vigoare,astfel,orice operatiune neautorizata asupra datelor acestui website,se va pedepsi conform legislatiei in vigoare.