Testimoniale

 - Am colaborat cu Esa Imobiliare atat pentru segmentul inchirieri cat si pentru segmentul vanzari. Era pentru prima oara cand apelam la serviciile unei agentii imobiliare,iar acum tot ceea ce pot sa spun este ca sunt foarte multumita ca am ales aceasta agentie. Foarte buni profesionisti ! Recomand serviciile lor ! Simona C.

 - Am vandut prin intermediul acestei agentii garsoniera mea. Nu a fost nevoie sa fac deplasari , au  facut o statistica de piata corecta, mi-au explicat  toate etapele ce trebuiesc parcurse pana la vanzarea garsonierei. Vizionarile au decurs extraordinar de bine,am facut vanzarea in 3 saptamani. Am obtinut pretul pe care il estimasem anterior, m-au insotit pana la finalizarea vanzarii, pana in momentul in care am incasat si ultimii banuti in banca (vanzarea s-a facut cu "prima casa"). Sunt un client multumit ! Visan D.

 - O firma in care se manifesta profesionalism,solicitudine, promptitudine si in care atitudinea este la inalta tinuta.Felicitari si mentineti standardul ridicat ! Mihai Calinoiu (reprezentare excl a vanzatorului)

- Suntem foarte multumiti de colaborarea cu aceasta companie. Datorita ei, am reusit vanzarea apartamentului la un pret corect si aliniat pietei, desi pretul initial cerut de noi, era sub pretul pietei. Mai mult decat atat, avantajul colaborarii cu d. na Patrascu, a fost reprezentat de simplificarea procesului de vanzare(negocierea pretului si a termenului de eliberare al apartamentului,indrumare pentru obtinerea tuturor actelor necesare vanzarii, discutia cu notarul,stabilirea clauzelor dintre noi si cumparator, etc). Recomand aceasta companie ! Beatrice P. Moisescu (reprezentare excl a vanzatorului)

- Am angajat agentul sa-mi reprezinte interesele in vanzarea vilei mele si nu mi-au inselat asteptarile ! Totul a decurs perfect ,nu am mai avut o astfel de experienta ,la un asemenea nivel. Am obtinut un pret foarte bun, ma declar supermultumita,am angajat un profesionist imobiliar foarte bun ! Sava G (reprezentare excl. a vanzatorului)

-Foarte multumita de colaborare si de desfasurarea intregului proiect. Comunicare clara si prompta ! Recomand ! (Corina M-reprezentare exclusiva)

-Multumim Esaimob pentru profesionalism,seriozitate si promptitudine. Recomandam. Fam Costache (reprezentare a vanzatorului)

-Esa Imobiliare helped us found the right apartment and assisted us troughout all the aspects and negotiations process. We had a very good experience and they have become our point of reference in anything concerning real estate and renting. Thanks a lot, again, Maura L ( oct.2022)